0

Blog BoardStar.cz


  • Hvězdy září nejen v září. Ale nakoupí v něm trička a mikiny s 30% slevou

    18.09.2018 1117

    Hned na začátek ti vysekneme jednu omluvu. Jo, za to klišé v nadpisu. Víme, že tohle pořekadlo je oposlouchaný jak songy, co hrajou na Evropě 2. Okoukaný jak stošedesátá letní repríza Chalupářů. Ale když nám dáš šanci a budeš číst dál, tak ti vysvětlíme, jak jsme to mysleli a proč jsme přidali to slovo navíc. Jo a taky tam najdeš přes 1500 zlevněnejch triček a mikin. To už za rozklik stojí, ne?

    Celý článek
  • Surfování, pláže a Bali + 20% sleva. Vítej v ráji!

    14.09.2018 10269

    Nepíše se nám to lehce, ale je to tak. Léto 2018 je definitivně over. A tobě možná přijde, že to nebylo ten úplnej top. Jasně, fajn to bylo, ale možná se toho dalo zažít ještě o něco víc. Nasbírat ještě pár zážitků. Objevit víc novejch míst i lidí. Udělat něco, co jsi nikdy předtim nezkusil. Jestli ses v tom aspoň trošičku našel, koukej číst dál. Jak už to tak u nás bejvá, něco pro tebe klasicky máme.

    Celý článek
  • Report: Skate of Mind ✕ Addict by David Luu

    07.09.2018 1279

    Na konci léta to bylo na Stalinovi velký. Zajetej koncept unikátních parties jménem Addict poprvý zavítal do týhle kultovní skate lokace. A i proto se NobodyListen domluvil s Maxem Habancem a uspořádali street závod jménem Skate of Mind session. Náš divokej rider David Luu byl samozřejmě u toho a připravil si pro tebe pár slov. Dej si jeho report z týhle jedinečný akce.

    Celý článek
  • Nejstylovější kombo pro tvý zápěstí a uši! Hodinky CHPO = sluchátka zdarma

    07.09.2018 1693

    Je představa tebe včas na srazu jako jednorožec, protože to nikdo nikdy neviděl? Nebo nekompromisně zandáváš včasný příchody jak naši západní sousedi? Ať na tebe sedí jedno nebo druhý, jednu věc by sis měl uvědomit. Hodinky na tvym zápěstí jsou prostě k nezaplacení. A obzvlášť, když k nim teď od nás dostaneš sluchátka Happy Plugs zdarma.

    Celý článek
  • Existuje perfektní městský batoh?

    03.09.2018 3421

    Dva popruhy, pár kapes, nějaký ty zipy. Na první pohled tě asi taky může napadnout, že batoh přece neni žádná věda. Ale jestli jseš zkušenej městskej dobrodruh, tak víš, že najít správnej batoh do tý nekompromisní betonový džungle neni vůbec sranda. A proto nabíháme na tvoji obrazovku my, abychom zase jednou zachránili den. A pomohli ti najít ten absolutně dokonale perfektní městský batoh.

    Celý článek
  • Nightshopping v Popcornu feat. SLEVY AŽ 80 %

    31.08.2018 816

    Když přichází noc, ve tmě na tebe může čekat pár nástrah. Ale taky spousta zážitků, který za denního světla prostě nejsou možný. Jako třeba legendární Nightshopping na Popcornu. Kde jinde dostaneš do ruky drink, do uší ty nejlepší bengry a možnost nakoupit za brutálně posekaný ceny?

    Celý článek
  • Dokonalost podle Nixonu aneb i v Kalifornii maj smysl pro detail

    28.08.2018 1428

    Je nám jasný, že orientovat se v tak široký nabídce, jako máme tady na shopu, je občas impossible jak mise Toma Cruise. Od toho jsme tady ale my, abychom ti jednou za čas ukázali, co dobrýho jsi třeba mohl přehlídnout. Jseš ready na rychlý boardstáří doučování? Téma dnešní lekce: libový batohy od Nixonu.

    Celý článek
  • Novej ročník, novej člověk. Back2school ve velkym stylu!

    15.08.2018 10396

    Ne že bychom ti chtěli v tomhle snovym čásku ještě přitápět pod kotlem, ale jednou to stejně přijde. Tak si zase na druhou stranu řikáme, proč si ten návrat do školy co nejvíc nezpříjemnit. Batohem, co ti může bejt celej rok víc než stylovym parťákem. Nebo legendárníma Vans Old Skool botama? To už je na tobě! Naše práce tady je tě trochu naťuknout, jaký jsou možnosti. Tak nepřestávej číst! 

    Celý článek
  • Novej brand in da house! Saucony se hlásí o slovo

    09.08.2018 1256

    Jak se ze stoletý americký klasiky mezi běžeckejma botama stala lahůdka pro všechny hipstří teniskohlavce (=sneakerheads, pozn. překladatele)? Tohle všechno + náklad novejch bot + moudro do života se dozvíš v našem nejčerstvějšim blogu. Tak to kontroluj.

    Celý článek
  • Toms X Disney: Střevíčky pro všechny princezny se srdcem na správnym místě

    09.08.2018 2372

    Za devatero horama a devatero řekama leží dvě království. Jedno vyrábí super boty, druhý vyrábí super filmy. A obě dvě spojily svoje síly kvůli jedinýmu úkolu. Vytvořit ten nejpohádkovější střevíček pro všechny holky s královskym stylem a dobrym srdcem. Jak to asi dopadlo?

    Celý článek