0

Blog BoardStar.cz


  • DAKINE: DOBRODRŮŽO MŮŽE ZAČÍT!

    15.05.2023 275

    Chystáte se na nová dobrodružství?! Tak se vybavte na cesty s novou kolekcí batohů, cestovních tašek a doplňků od oblíbené značky DAKINE!

    Celý článek
  • CARIUMA: BOTY Z BRAZÍLIE

    11.05.2023 294

    Jsme nadšení, že vám můžeme představit a nabídnout celosvětově oblíbenou značku CARIUMA! Značku skateboardových bot, která má ve svém sk8 teamu jezdce jako Gustavo Ribeiro, Mike Vallely nebo Kelvin Hoefler a spousta dalších!

    Celý článek
  • RECENZE: VANS SKATE HALF CAB

    02.05.2023 302

    Skvělou recenzi o nesmrtelných botech Vans Skate Half Cab, které si můžeš pořídit na našem eshopu » zde «, sepsali kluci ze Skaterocku.

    Celý článek
  • FRESH NEWS ⇔ IG & FB

    07.03.2023 307

    Na BoardStaru se oblékneš od hlavy až k patě a pokud chceš mít ty nejčerstvější informace, tak sleduj @boardstar.cz na facebooku a instagramu! 

     

    Celý článek
  • BOTY, KTERÉ POKOŘILY ČAS, PROSTOR I ZUB VKUSU

    10.08.2022 784

    Mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale dějiny jsou stále živé. Prosakují do naší doby, vidíme je na fasádách a v ulicích a jsou de facto přítomny v každém aspektu lidského života. Ještě podivuhodnější je, když si uvědomíme, že kus dějin si vlastně můžeme téměř nepozměněný nazout stejně tak, jako to dělali naši předci. V tomto článku se podíváme na stručnou historii legendárních modelů bot, které se mohou pochlubit statutem nadčasovosti. Dalo by se tedy říct, že to jsou Shakespearovy hry mezi botami.

    Celý článek
  • HIGH JUMP 2022!

    03.08.2022 798

    Aloha – to je havajsky aloha! Pokud byste náhodou nevěděli co s nadcházejícím víkendem, nemusíte věšet hlavu ani nic jiného –  High Jump 2022 Hawaii Edition to už dávno vymyslel za vás.

    Celý článek
  • DORAZILY LETNÍ PADESÁTKY!

    25.07.2022 640

    Ruku na hruď, všichni musíme uznat, že letošní teploty jsou malinko nad normu. Naštěstí je zde stále dostatek možností, jak ochladit tělo a duši. Tou nejlepší a zároveň nejběžnější je návštěva oblíbených vodních ploch. K tomu je však nutný vhodný koupací úbor. Na našem e-shopu je momentálně obrovský výběr stylových plavek s 50% slevou – to je prosím polovina z původní ceny dolů.

    Celý článek
  • DC MANTECA 4

    21.07.2022 590

    Dobrá bota je mnohdy otázkou života a smrti. Každý bod, ve kterém obuv bojuje s vaší nohou musí být na svém místě, protože v jiném případě vám může udělat bota ze života učiněné peklo. Naštěstí však existují léty prověřené modely, které jejich výrobci nenechávají chátrat a opatrně je vylepšují. Přesně takto se povedlo zachovat vzor, který vyjel z fabriky už v roce 2000 – DC Manteca.

    Celý článek
  • LETNÍ VÝPRODEJ

    12.07.2022 587

    Léto pomalu eskaluje k novým dobrodružstvím a zájezdům, letní noci dýchají ujetými zážitky s jedinečnou atmosférou a stupnice teploměru pomalu přestává stačit. Počasí je výborné ale oblečení mu musí jít na ruku. Pokud právě koukáte do svého šatníku a zjišťujete, že máte k dispozici poměrně hezký letní pytel od brambor, nezoufejte a navštivte náš e-shop. Spustili jsme pro vás skvělý letní výprodej.

    Celý článek
  • LÉTO V PLNÉM PROUDU

    04.07.2022 682

    Léto začalo v plném proudu, rtuť v teploměrech už nemá kam stoupat a jediná útěcha je v návštěvě vaší oblíbené vodní plochy. Veškeré potřeby nutné k takovému výletu najdete u nás a některé dokonce za zvýhodněné ceny. Swimsuit up!

    Celý článek