0

Blog BoardStar.cz


  • Nakopni svůj outfit do stylu! Vítáme novej brand Alife and Kickin

    13.10.2018 1234

    Hned na začátku se ti s něčim svěříme. My v BS Crew věříme na rozmanitost. Jestli jsi někdy rozklikl naše menu (jo, chceme nenápadně poflexit, že je teď v novym & stylovějšim kabátě), tak jsi v něm našel věci od spousty různejch brandů. Dopřávat ti fakt širokej výběr je něco jako naše poslání. A nikdy ho nepřestaneme naplňovat. Takže se pohodlně usaď, protože pro tebe máme další fresh značku.

    Celý článek
  • Snowboard konfigurátor

    12.10.2018 117

    Sháníš libový snowboardový komplet a nevíš si rady jaký typ vybrat? Zároveň chceš co nejvíc ušetřit? Tak vyzkoušej náš online snowboardový konfigurátor a sestav si snowboardový komplet v topu podle svého gusta! Využij náš intuitivní systém, který ti vyfiltruje nejvhodnější kombinace dle tebou zadaných parametrů a aktuální dostupnosti zboží. Podrobnější info o snb záludnostech najdeš v návodu jak si vybrat snowboard.

    Celý článek
  • Do třetice všeho legendárního! DC releasuje poslední díl trilologie ikonickejch bot

    11.10.2018 1305

    Před 20 lety spatřila poprvý světlo tohohle světa a šeď jeho chodníků legendární bota jménem DC Lynx OG. Že jsme si zahráli na Ashe a chytili pro tebe všechny 3 barvy týhle limitovaný edice, tě možná nepřekvapí. Co ale určitě nevíš, je, jak a proč tenhle hru měnící design vzniknul. Odpověď najdeš – stejně jako na všechny další důležitý životní otázky – na jednom známym místě. Hádáš správně, na našem blogu.

    Celý článek
  • Parkour mezi slumama, v horách i deštnym pralese aneb Na skok do Peru

    10.10.2018 2106

    Náš skákající šílenec Lukáš Kulda se sebral a vyrazil na takovej lehčí trip. Do Peru. Jestli si nedával pozor na zeměpise, neni to čistírna oblečení s všeříkajicim názvem, ale cool země v Jižní Americe. Lukášův report z cesty má asi všechno – dobrodružství se sopečnym pískem, ochutnávku dvou ne uplně tradičních zvířat... a fotky v naprostym topu. Takže si nezapomeň dát kromě vyprávění i scrollin dolů do galerie.

    Celý článek
  • Německý čtyřkolkový mistrovství? S přehledem a dvojitě ovládnuto!

    05.10.2018 2315

    To, že podporujeme spoustu mladejch lidí, který žijou na plnej plyn a nebojí se jít za svym sportovnim snem, už asi víš. Za našima riderz stojíme vždycky, ať už jsou zrovna nahoře nebo dole jak teploty nad ránem. A o to víc nás těší každej jejich úspěch. Dej si náš poslední blog a dozvíš se, jak si boys z Hoffer Quad Racing týmu podmanili Německo. 

    Celý článek
  • Teploty jdou dolů, tvůj styl letí nahoru. Dej si podzim v novejch bundách

    03.10.2018 1171

    Jo jasně, v poslední době se trošku ochladilo. To ale rozhodně neznamená, že by se měl tvůj styl odebrat k zimnímu spánku. Vypadat dobře a neumrznout při tom podle nás patří mezi základní streetwearový práva. Takže jsme pro tebe naskladnili hromady (pod)zimních bund, který ti kromě vrstvy přidaj navíc i pořádnou dávku stylu.

    Celý článek
  • 30% sleva na batohy aka Ukaž všem svý stylový záda!

    27.09.2018 862

    Když jseš v něčem nejlepší, logicky to znamená, že jseš většinou první. A jednotný znamení, který maj všichni vítězový společný, je to, co ukážou svejm soupeřům. Záda. A proto je dobrý všem těm za tebou udělat aspoň jednu malou laskavost. Ať se maj na co koukat. A protože záda ti nejlíp kryje stylovej batoh, zlevnili jsme pro tebe 350 batohů o poctivejch 30 %.

    Celý článek
  • Bushova tour #4: Jak se jezdí pod šumavskejma vrcholkama?

    25.09.2018 1711

    To, že se Bush aka náš divokej rider stvořenej pro objevování všeho novýho začal zaměřovat na mimopražský parky už víš. Dej si další díl z jeho skateový tour. Vyrazil na západ a dojel až k Šumavě. Že to stálo za to, snad ani nemusíme psát. Tak to kontroluj jak revizor!

    Celý článek
  • Hvězdy září nejen v září. Ale nakoupí v něm trička a mikiny s 30% slevou

    18.09.2018 1109

    Hned na začátek ti vysekneme jednu omluvu. Jo, za to klišé v nadpisu. Víme, že tohle pořekadlo je oposlouchaný jak songy, co hrajou na Evropě 2. Okoukaný jak stošedesátá letní repríza Chalupářů. Ale když nám dáš šanci a budeš číst dál, tak ti vysvětlíme, jak jsme to mysleli a proč jsme přidali to slovo navíc. Jo a taky tam najdeš přes 1500 zlevněnejch triček a mikin. To už za rozklik stojí, ne?

    Celý článek
  • Surfování, pláže a Bali + 20% sleva. Vítej v ráji!

    14.09.2018 10261

    Nepíše se nám to lehce, ale je to tak. Léto 2018 je definitivně over. A tobě možná přijde, že to nebylo ten úplnej top. Jasně, fajn to bylo, ale možná se toho dalo zažít ještě o něco víc. Nasbírat ještě pár zážitků. Objevit víc novejch míst i lidí. Udělat něco, co jsi nikdy předtim nezkusil. Jestli ses v tom aspoň trošičku našel, koukej číst dál. Jak už to tak u nás bejvá, něco pro tebe klasicky máme.

    Celý článek