0

Blog BoardStar.cz


  • Black Friday průvodce aka Návod, jak se trefit do černýho

    16.11.2018 1200

    Listopad se pomalu ale jistě blíží ke svýmu happy endu a to znamená jediný. Comeback šílenství jménem Black Friday. My se rozhodli vzít ho letos trošku jinak. Tim myslíme fakt ve velkym. Volnej pád až o 80 % u nás zažily ceny víc než 4000 produktů. A právě proto jsme si pro tebe připravili tenhle shopping guide, kterej tě provede temnou nákupní nocí až k tomu vysněnýmu nákupu. 

    Celý článek
  • 3 dny dopravy zdarma? Jedeme v tom taky!

    13.11.2018 961

    I ty nejspíš rád dostáváš něco zadarmo. Maj to tak všichni a kdo řiká, že ne, má to ještě radši. Jenže dnešní internet je dost zrádný místo. Takovej les, ve kterym ani nemusíš nosit all-red-Karkulka outfity, aby ses v něm lehce ztratil. A magický slovíčko zdarma je jedna z nejoblíbenějších návnad, na kterou se láká do nejrůznějších pastí. Jenže nebyli bychom to my, aby to u nás nebylo zase jinak.

    Celý článek
  • Bushova skatepark tour #5: Zo Stoky hore a do Klatov

    12.11.2018 3482

    Bush pokračuje v postupnym leakování reportů ze svojí tour po mimopražskejch skateparcích. O první části jeho západočeskýho tripu jsme už psali tady a teď ti konečně servírujem jeho pokračování. Dej si druhou část nejeepičtější český skejtový trilologie v našem poslednim blogu a dozvíš se třeba to, v jakym lesnim spotu u Plzně si zajezdil i samotnej Tony Hawk.

    Celý článek
  • Disney X Femi Stories: Jak to vypadá, když se z příběhů stávaj pohádky

    09.11.2018 1243

    Femi Stories máme v našem repertoáru už dlouho. Kvůli jejich originálnim designům a přijemnejm materiálům patří mezi nejoblíbenější brandy v dámský sekci. Takže když dropnuli kolekci ve spolupráci s Disney, bylo nám od první chvíle jasný, že tohle prostě u nás na shopu musíme mít. A dopadlo to jak jinak než pohádkově. Máme to. Tak si s náma dej takovou rychlou představovačku.

    Celý článek
  • Revoluce snowboardingu: Step On® Burton vázání mění pravidla hry

    08.11.2018 1723

    Burton Snowboarding vypouští 5.11. do světa revoluční technologickou novinku – vázání Step On®. A u toho samozřejmě Boardstar.cz nesmí chybět. Toužíš vědět o co jde, jak to funguje a kde ho seženeš? Jdeme na to! 

    Celý článek
  • Podzimní výprodej ve WANNA B se slevama až 70 %

    06.11.2018 915

    Listopad dorazil i k nejmladšímu členovi naší stylový rodiny, do streetstyle a fashion shopu WANNA B. A my jsme se rozhodli vzít ho po našem. Stylově a výhodně (pro tebe, samozřejmě). Takže zatimco jinde padá pravý i falešný listí na předražený trika, u nás padaj ceny. Dej si náš nejnovější blog o tom, jak udělat ten nejstylovější a nejvýhodnější nákup tohohle podzimu.

    Celý článek
  • Supra SkyTop: Boty, který přerostly ostatní a předběhly dobu

    31.10.2018 1129

    Na světě jsou malý boty, střední boty a velký boty. Pak existujou ještě hodně velký boty a nad nima jsou obří boty. A potom jsou tu Supra Skytop. Název těhle raket rozhodně nebyl vybranej náhodně. Do nebe totiž sahá nejen siluleta samotný boty, ale i její styl. A ta dobrá zpráva je, že Supra přichází s novou verzí, přizpůsobenou speciálně na zimu 2018.

    Celý článek
  • Primitive letí do vesmíru! Čekuj jejich intergalaktický kolabo s Rick and Morty

    25.10.2018 1167

    Na nebi společnejch kolekcí se objevila nová hvězda. A z obou svejch tvůrců si bere to nejlepší. Je to ujetý jak Rick a Morty a jako všechno od Primitive Skateboarding to vypadá prostě dobře. Tim pádem nás to dost baví. A tak jsme pro tebe sepsali menšího průvodce touhle stylovou galaxií.

    Celý článek
  • Záchrana pro tvý promrzlý nohy za bezkonkurenční cenu

    20.10.2018 1217

    Proč je to, co je mezi náma a zimou takovej love-hate relationship? Kdo je ten bezkonkurenčně nejstylovější zimní zachránce? A jak můžeš pořídit ubercool zimní obutí a přitom nechat ve svý peněžence nějakej ten talíř na pozdějc? Tohle všechno se dozvíš v našem nejčerstvějšim blogu.

    Celý článek
  • Brutální cenová sekaná z víc než 1600 triček a mikin

    17.10.2018 804

    V životě se pořád musíš mezi něčim rozhodovat. Některý volby jsou míň důležitý, některý víc. Jako třeba ta, jestli osvěžit svůj outfit pro podzimní období novym tričkem nebo mikinou. Jakmile jde o tvůj styl, tak víš, že pro tebe uděláme první, prostřední i poslední. Takže jsme si zas jednou vyhrnuli rukávy, vzali do ruky slevovou mačetu a brutálně s ní posekali ceny vybranejch mikin a triček.

    Celý článek