0

Blog BoardStar.cz


  • Letní kousky s boží slevou. Přesně to teď potřebuješ

    03.08.2017 1009

    První půlka prázdnin už je za námi, což ale rozhodně neznamená, že končí i náš Letní výprodej. Vždyť léto vlastně až teď pořádně začalo!

    A čim je větší teplo, tim víc sypem do výprodejový sekce patřičný zboží.

    Díky tomu se nemusíš přebírat loňskou zimní kolekcí, ale rovnou si vybrat žabky, ve kterejch už zítra vyrazíš ven a ulevíš svejm sešněrovanejm nohám. Vážně, poděkujou ti za to.

    Chystáš se k vodě? No jasně. Víkend bez koupačky je v tomhle čásku naprostej zabiják. Co takhle vyrazit příští týden s novejma plavkama?

    Je libo ochranu před ostrym sluncem? Mrkni na zlevněný brýle. Nejlepší volbou budou brýle SPY, který maj speciální skla plný šťastný nálady. Věř nám, o jejich skvělejch vlastnostech jsme napsali v tomhle článku. A už jsme řikali, že jsme jejich výhradní dodavatel pro ČR? S lepší cenou je jinde prostě neseženeš.

    Tohle léto ještě má hodně co říct a ty tomu přece nebudeš přihlížet ve starejch plavkách, když máš tady nový za pakatel, none?

    Jo a mimochodem. Jestli miluješ vítr ve vlasech a jízdu na decku. Máme teď ve slevě i dva longboardy.

    >> VŠECHNY ZLEVNĚNÝ KOUSKY TEĎ NAJDEŠ TADY <<

     
    Celý článek
  • Výlet do Berouna aneb Počasí neporučíš

    26.07.2017 1154

    Na neděli 23.7. se Bush hodně těšil, protože měl naplánovanej další výlet za poznáním českejch skateparků. Tentokrát nás čekal skatepark v Berouně, kde se každoročně pořádá světovej pohár ve skateboardingu – Grand Prix Beroun

    Ze začátku nám počasí moc nepřeje, s Bushem ale zachováváme chladnou hlavu a začínáme den na Štvanici. Kolem poledne se počasí umoudřuje, a tak přibíráme ještě Šimona a Emu, se kterejma společně razíme na Hlavák, kde nabíráme konečně směr Beroun.

    Dobrá nálada panuje, do vagónu pere sluníčko.

    Celý článek
  • Vans a Thrasher? Nejžhavější propojení léta

    26.07.2017 1824

    Vans do toho v tomhle roce vážně šlape naplno. Snoopy se na prodejních pultech pořádně neohřál a už se blíží další collab. A tentokrát to nebudou žádní pejsci z komiksů, ale pěkně žhavá kombinace.

    Vans a Thrasher – dva titáni skejtový komunity – se rozhodli zkřížit svý mocný paprsky. Vans vzal svý logo se skejtem a ikonickou šachovnici, Thrasher pocukroval svejma legendárníma plamenama a limitovaná edice je na světě.

    Tenisková sekce týhle jedinečný kolekce obsahuje jedny boty Vans UltraRange Pro, dvě Sk8-Hi Pro a dvě Slip-On Pro, mezi oblečením najdeš mikiny, trika s dlouhym i krátkym rukávem a v neposlední řadě jeden geniální batoh.

    Všechno to vypukne v sobotu 29.7. Otevře se náruč našeho e-shopu i pulty našich 5 partnerských prodejen, kde si budeš moct všechno zboží vyzkoušet.

    Tohle datum si zapiš za uši. 

    Je to venku! Nakupuj ZDE. Dávej bacha, máme jen omezený počet kousků a další nebudou!

    Celý článek
  • Asics Gel-Lyte III – Dvojjazyčný veledílo

    24.07.2017 872

    Asics za svou téměř 70letou historii přišel s tisíci a miliony tenisek. Je tu ale jedna, která se mezi všema vyjímá. Asics Gel-Lyte III.

    Release tyhle botky zažily v roce 1990 a už tehdy způsobily vlnu otázek se špetkou kontroverze. A za všechno moh ten proklatej rozeklanej jazyk.

    Znáš ten pocit, kdy si ani nemusíš jít zaběhat a dělat v botách zuřivý kejkle, aby ti jazyk sklouzl k jedný straně a začala tě tlačit tkanička. Určitě znáš, to nám nevymluvíš. Jiný brandy na to šly tak, že jazyk přidělávaly poutkem k tkaničkám, ale Asics to vzal po svym a rozpůlil jazyk vejpůl. Přidal neuvěřitelný pohodlí a nejlehčí botu na trhu a měl způlky vyhráno.

    Celý článek
  • Potřebuješ poradit s nákupem? Zkus náš chat, odpovíme do 10 minut!

    22.07.2017 848

    Nejsi si jistej, která velikost bot od konkrétní značky ti padne nebo třeba, jakej skate zvolit do začátků? Na tyhle a jakýkoliv další dotazy ti odpovíme na našem chatu. Stačí kliknout na růžovou ikonku vpravo dole kdekoliv na našem webu, položit dotaz a do 10 minut ti ho kluci z naší partnerské prodejny Popcorn zodpoví.

    Celý článek
  • Vidíme se na Colours?

    18.07.2017 766

    Už zítra, tedy 19.7., zachvátí oblast Dolních Vítkovic nejbarevnější hudební festival léta – Colours of Ostrava!

    Krom největších headlinerů jako Imagine Dragons, Jamiroquai, LP, Justice, Birdy nebo Moderat na tebe bude v areálu čekat ještě něco.

    Přesně tak, náš Boardstar pop-up store.

    Na Votvíráku to bylo fajn, na Mysticu ještě víc, ale něco nám řiká, že Colours budou ještě o něco lepší. Ostravskym „barevnym“ line-upem se rozhodně nechceme nechat zahambit, takže s sebou bereme ty nejlepší a nejbarevnější kusy, co jsme našli.

    Plus jsme přibalili soutěže, festivalový ceny a megapohodu. Náš pop-up store je prostě oáza chillu.

    Dorazíš? Těšíme se!

     
    Celý článek
  • Letní výprodej na Boardstaru

    17.07.2017 1287

    Červenec je měsícem slev. Ví to všechny labely i shopy v Praze, víme to i my, ale důležitá otázka teď zní: VÍ TO I TVŮJ ŠATNÍK?

    Do konce čevence máš možnost vybrat si nový kousky z loňskejch kolekcí Adidasu, Niku, Dakinu, Burtonu, Under Armouru, New Balancu, Asicsu a dalších.

    Jak víš, chceme ti cestu za nejlepší cenou co nejvíc usnadnit, takže je naše výprodejová sekce pěkně seřazená jak podle typu boží, tak podle slevy.

    Zaskoč se porozhlídnout do naší výprodejový sekce a přesvědč se na vlastní oči. Třeba tě tam něco zaujme!

    Věř nám, tohle za to vážně stojí!

    >> VÝPRODEJOVÁ SEKCE <<

    Celý článek
  • Brýle se šťastným koncem? SPY!

    17.07.2017 838

    Banda stojící za brandem SPY samu sebe popisuje jako nekonvenční, zábavu milující rodinu sportovců a umělců. Svý výjimečný optický produkty rozsévá do světa ze sluncem zalitý Kalifornie už od roku 1994.

    Svý ikonický designy se ale jednou rozhodli posunout ještě dál a zaměřili se na funkčnost skel. Takhle vznikly jejich čočky Happy Lens™ – čočky, který zlepšujou barvy a zvyšují ostrost, ale co je nejlepší(!), odráží špatný záření a propouští jen to dobrý.

    Proto vůbec nepřehání, když tvrdí, že jsou to jediný čočky na trhu, který zlepšujou náladu!

     

     

    Všechno jasný? Dlouhý vlny pustit, krátký ne. Tak vyraž štěstíčku naproti s brýlema SPY Happy Lens™ i ty!

     

     
    Celý článek
  • New Balance Numeric: Geniální boty nyní o 30 % levnější!

    13.07.2017 793

    Když se před pár lety v New Balance rozhodli, že chtějí udělat skateovou botu, nechtěli být jen další v řadě. Chtěli udělat tu úplně nejlepší na světě, po které bude toužit každý, kdo to se skatováním myslí aspoň trochu vážně. Udělali to tak, že nacpali svojí skate řadu NB Numeric různejma technickejma vychytávkama, který na skatu oceníš. Číslování téhle řady začíná kolem čísla 200, kde najdeš jednoduché, ale výborně funkční vulkanizované boty zaměřené zejména na boardfeel. Řada v tuto chvíli končí u číslovky 868, kde najdeš jednu z nejtechničtějších bot, která kdy spatřila světlo světa.

    Chceš vědět víc o tom, proč je musíš mít? Přečti si náš výživnej report tady.

    Nechceš čekat, než se vyprodaj? Tak nakupuj tady!

    Celý článek
  • Reef – žabky s prdelkama

    13.07.2017 1075

    Byli jednou dva bratři, co milovali surf, pláže a krásný holky. Aby taky ne, když byli z Jižní Ameriky.

    I rozhodli se v průsečíku toho jejich milovanýho trojúhelníčku vytvořit něco stejně krásnýho, jako pozadí jihoamerických amazonek, a v surfařský komunitě nezapomenutelnýho, jako čistá jízda pod lámající se vlnou.

    Tak takhle nějak si představujem vznik žabek Reef, jejichž výroba začala před 33 lety v brazilskym Sao Paulu.

    Jenže to pořád bylo pro Aguerrovic bratry málo. A jak jim ty holky v bikinách nedaly spát, rozhodli se kus z nich začlenit do DNA jejich brandu. Vymysleli si vlastní prdelkovou soutěž, a to je nadobro vsadilo do srdcí celý surfařský komunity.

    To a ještě otvíráky v podrážce vybranejch žabkovejch modelů.

    No řekněte sami. Kdo by se na takovou každoroční soutěž netěšil…

     
     

     

     
    Celý článek