0

Allmountain snowboardy

All-mountain snowboard je typ snowboardu, který je navržen tak, aby dobře fungoval v různých terénech a sněhových podmínkách. Tato prkna mají obvykle univerzální tvar a flex, takže zvládnou upravené sjezdovky, prašan i jízdu v parku. Jsou oblíbenou volbou mnoha snowboardistů, protože nabízejí vyváženou stabilitu, kontrolu a ovladatelnost.

Položek: 178

ALL MOUNTAIN SNOWBOARDY

All-mountain snowboardy jsou univerzální prkna, která lze používat v různých terénech a sněhových podmínkách. Obvykle mají directional tvar, což znamená, že nose je o něco delší než tail a prkno je určeno k jízdě především jedním směrem. Mají také středně tuhý až tuhý flex, který jim umožňuje zvládat vysoké rychlosti a jízdu na upravených sjezdovkách, ale zároveň jsou schopné proplouvat prašanem a zvládat skoky a další parkové prvky.

All-mountain snowboardy se vyrábějí v široké škále velikostí a stylů, od tradičních camber konstrukcí až po modernější rocker a hybridní camber profily. Některé all-mountain snowboardy mají twin tvar, což znamená, že nose a tail jsou symetrické, takže jsou univerzálnější a vhodné pro freestylovou jízdu.

All-mountain snowboardy jsou skvělou volbou pro středně pokročilé a pokročilé jezdce, kteří chtějí prkno, které zvládne všechny typy terénu a sněhové podmínky, ale zároveň chtějí prkno, které zvládne vysokou rychlost a agresivnější jízdu. Mezi příklady all-mountain snowboardů patří Burton Custom X, Jones Mountain Twin.