0

Blog BoardStar.cz


  • Skateboarding

    07.10.2020 30

    Sháníš novou desku, trucky nebo třeba nový kolečka? Tady v Boardstaru najdeš ohromnou nabídku veškerýho vybavení, který potřebuješ pro skateboarding. Ať právě začínáš a hledáš svůj první skate komplet, nebo už objíždíš závody, máme pro tebe vybavení od těch nejlepších značek a spoustu informací k tomu.

    Celý článek
  • Snowboarding

    07.10.2020 14

    Je zima tvým oblíbeným ročním obdobím a snowboarding tvou oblíbenou zábavou? Tak to jsi tu správně! Vyber tu nejlepší výbavu, kterou si na sjezdovce (nebo mimo ni) můžeš přát – od vázání až po helmy. Od rukavic až po snowboardový boty a prkna. Ať už jezdíš dlouho, nebo teprve začínáš. Ať chceš výbavu na freeride nebo raději strávíš celý den ve snowparku. Můžeš využít náš snowboardovej konfigurátor, kterej ti pomůže s výběrem. A pro ty, kteří chtějí najít ten nejlepší poměr cena-výkon, máme zásoby snowboard kompletů. 

    Celý článek
  • Primitive x Naruto: Probuď svýho vnitřního nindžu

    02.10.2020 3479

    Naruto, Sasuke, Sakura, Kakaši. Pokud jenom zasvěceně kejveš hlavou, posíláme ti digitálního placáka. Jestli netušíš, čti dál a zjisti, o co jsi celý ty léta přicházel. Do shopu nám totiž vtrhla collab kolekce Primitive x Naruto a zanechala za sebou pořádnou ohnivou stopu. A my pro tebe ty nejlepší kousky, od sk8 desek po vymazlený bundy. Ale neboj, nepotřebuješ umět nindžutsu, aby ses vystajloval jako nejslavnější kreslenej nindža na světě. 

    Celý článek
  • Quiksilver tě v zimě nabije novou energií

    29.09.2020 1629

    Je to oficiální. Odteď už definitivně vyměňujem letní šatník za podzimní a nabalujem na sebe tolik vrstev, kolik nám zrovna venkovní počasí přikáže. Každý roční období s sebou ale přináší i svoje kouzlo. Letním procházkám nočním městem jen v tričku a šortkách možná odzvonilo, ale zas se každým dnem přibližujem chvíli, kdy nohou místo do tenisek vklouzneme do vázání snowboardu a vyrazíme obrážet sjezdovky. A přesně k tomu slouží zimní kolekce klasiky z nejklasičtějších – Quiksilver.

    Celý článek
  • Hravej LOOKBOOK pro hravý lidi

    22.09.2020 4168

    I pod tíží druhý vlny tý zpropadený breberky jsme si řekli, že si nenecháme zkazit náladu. A tak jsme se vydali ven nafotit to nejlepší z podzimních a zimních novinek. Je už totiž jasný, že následující týdny a měsíce budeme trávit spíš venku, než někde po hospodách a kinech. A proto je třeba pořádná dávka inspirace na venkovní outfity!

    Celý článek
  • Iriedaily: retro budoucnosti je tu!

    14.09.2020 3016

    Slyšíš správně, to nejlepší ze sedmdesátkovýho a osmdesátkovýho looku může bejt i moderní, vychytaný a eko. A právě to je cíl berlínský značky Iriedaily, která vyrábí ty největší retro libovky na trhu. Tak se s náma pojď ponořit do světa pestrejch vzorů a novýho cestovatelskýho gearu!

    Celý článek
  • Darkstar: Temná hvězda tvýho stylu

    14.09.2020 835

    Existujou vůbec graficky vychytanější skejty než ty od DarkstarMáme svoje pochybnosti. A když se k nim ještě přidá vymazlená technická kvalita, volba ještě nikdy nebyla jasnější. Tahle hvězda na svý kosmický cestě zkrátka jenom stoupá. A my ti teď v shopu nadělujeme peckový desky a kolečka od brandu, kterýmu bylo skateboardový nebe málo a radši doplachtil až do vesmíru.

    Celý článek
  • S Roxy ti bude patřit podzim

    09.09.2020 1992

    Slyšíš dobře. Přišly k nám nový kousky od toho největšího holčičího lovebrandu. A neboj, kromě zimní bundy si vybereš třeba i šálu, peněženku nebo kabelku. A to celý zabalený v tom nejlepšim možnym kabátě (slovní hříčka, chápeš, protože kabáty máme taky). Tak se připrav, podzimní a zimní kolekce je tady!

    Celý článek
  • Horsefeathers: Vjeď do podzimu jako král

    08.09.2020 815

    Nedá se nic dělat – letním radovánkám odzvonilo a stále častějc se musíme ráno zamejšlet nad tim, kolik vrstev si na sebe zrovna vezmem. Babí léto bejvá totiž s přelomem do podzimu čím dál tím zapeklitější. Ocitáme se v nesnadný době, kdy je při ranní chůzi na tramvaj kosa srovnatelná s arktickou výpravou a odpoledne nám dává vzpomenout na slunný dny strávený s vychlazeným koktejlem u bazénu. Problém je, že člověk musí počítat s oběma. A proto tu máme nový věci z podzimní kolekce český street a snowboardový stálice Horsefeathers, který posloužej na chladný rána i rozpálený odpoledne.

    Celý článek
  • Almost: Stačí jedna deska a budeš nedostižnej

    02.09.2020 712

    Dorazili k nám nový desky ze sluncem rozpálený Kalifornie, kde je počasí vždycky nakloněný všem skejťákům, co chtěj po náročným dnu jenom stoupnout na prkno a jít řádit na pořádnej bowl nebo rail. Řeč je samozřejmě o deskách a kompletech machrů z Almost, domovskýho týmu Rodneyho Mullena a jeho stoupenců, který se vyznačujou nejenom ohromným citem pro detail, ale i prvotřídní kvalitou. 

    Celý článek