0

Blog BoardStar.cz


  • Nový snowboardy pro krále sněžný stopy

    19.11.2020 2589

    Mráz nám letos zatím leda přejíždí po zádech, ale neboj, obzory už jsou zářivější; dny prvního sněhu už se totiž nenávratně blížej! To je jasný znamení, že by ses měl začít připravovat na novou sezónu. A kdy jindy pořídit nový prkno než před sezónou, kdy bude svoboda svahu chutnat ještě mnohem líp než všechny předchozí roky? Na shopu nám teď přistály extra cool snowboardy od předních brandů, který jenom čekaj, až s nima někdo vyrazí na downhill. Playstation 5 už je stejně všude vyprodanej, tak co jinýho pod stromeček?

    Celý článek
  • LEGENDS #4: Shannon Dunn-Downing

    12.11.2020 3035

    Je to tady, přichází zimní sezóna a s ní i čas připomenout si, kdo tvořil historii snowboardingu. Tentokrát se zaměříme na holku na prkně, která jako první žena v historii vybojovala olympijskou medaili na snowboardu (1998) a která navrhla pro Burton první prkno pro holky. Zároveň teď vede neziskovku a podporuje snowboarďačky po celym světě.

    Celý článek
  • Picture Organic: namaluj si zimu podle sebe

    30.10.2020 3509

    Je to tak, přišly k nám novinky z dílny organickýho lovebrandu. Picture Organic Clothing nejenže používá recyklovaný materiály, zároveň navrhuje super kvalitní a fešácký kousky na hory i do města. Prostě s Picture se ve světě neztratíš. Ani se ten svět neztratí tobě před očima. Picture totiž bojuje za lepší budoucnost, tak bojuj taky. 

    Celý článek
  • Zimní bundy, ze kterejch budeš mít chills

    23.10.2020 2921

    Na zimní bundu má každej trošku jiný požadavky. Musí bejt pořádně zateplená, ale taky dobře vypadat. Nechci, abych v ní vypadal/a jak přefouklej balon, ale úplně tenoučká taky bejt nemůže. Za kvalitu klidně něco přihodim, ale zas nechci nějakej 24k magic. U nás se ničeho z toho bát nemusíš – na shopu pro tebe máme ty nejžhavější bundy, ze kterejch ti zaručeně naskočí husina. Ale jen do doby, než ji poprvé nasadíš a zalije tě příjemný teplo.

    Celý článek
  • DC: ochutnej americkou klasiku

    23.10.2020 3325

    Nová kolekce od DC je přesně to, co potřebujem. V rozsekaný době, kdy člověk neví, co bude zejtra. Každej tejden se nám mění ministr zdravotnictví a místa, kam můžem a nemůžem chodit. Každej tejden se nám víc a víc vzdaluje život, na kterej jsme byli zvyklí. A do týhle rozhozený doby nám přišla jedna trochu temná, trochu 80's, ale skvělá kolekce. 

    Celý článek
  • Dedicated: Oblíkni se jak severskej bůh

    19.10.2020 2996

    Většinu času doma a nejzajímavějším momentem dne je strastiplná výprava do supermarketu? Jo, u nás taky. Ačkoliv švédskej přístup k virům asi v nejbližší době aplikovat nebudem, můžeme se inspirovat aspoň v zásadní otázce módy. Severskej styl oblíkání je dlouholetej fenomén, dominovanej minimalismem, jednoduchostí a samozřejmě nebeskou kvalitou materiálů. A málokterá značka tyhle kritéria splňuje tak jako Dedicated.

    Celý článek
  • Rozloučení s Keithem Hufnagelem

    15.10.2020 2221

    Na konci září zemřel Keith Hufnagel, úžasnej skejťák a úžasnej člověk. Keith byl mezi skejťákama obrovskou inspirací, mimo jiné třeba založil značku Huf. A my, jako asi celá skejťácká komunita, chceme ještě jednou připomenout jeho odkaz, zavzpomínat si a rozloučit se. 

    Celý článek
  • Carhartt: ovládni podzim v tom nejlepšim stylu

    12.10.2020 2826

    Je to tady, nová kolekce od milovanýho streetovýho brandu! Carhartt dlouhodobě prosazuje minimalistický designy, který se hodí úplně ke všemu. Protože míň je víc, co je šeptem, to je čertem a šaty dělaj člověka. No a nová kolekce se svejma barvičkama a skvělejma designama utíká bojovat proti všem depresím a podzimním splínům. Tak se připrav na kousky, co by ti zvedly náladu snad i při biblický Apokalypse. 

    Celý článek
  • Dr. Martens: Nestárnoucí ikona podzimu

    08.10.2020 3742

    Situace tam venku nám radost nedělá, čímž samozřejmě myslíme sychravý podzimní počasí a rozhodně vůbec nic jinýho. Je to doba nevyzpytatelná a deštivá, kdy se cení zejména připravenost na každou situaci. A když chceme něco vzít od podlahy, musíme logicky začít tou správnou obuví. Tenisky by nechtěný kolize s loužemi a bahnem nemusely přežít, a proto je dobrý sáhnout po prověřený kvalitě – Dr. Martens, jejichž novou kolekci ti teď přinášíme!

    Celý článek
  • Vans x Shake Junt: nechte si chutnat

    07.10.2020 3159

    Je to tak. Dvě ikonický skejťácký značky daly hlavy dohromady a vytvořily collab, o kterym se bude mluvit ještě dlouho. Z těhle kousků dostaneš hlad po životě, tak si vem k ruce popcorn nebo prkno. Nebo ostatně cokoliv jinýho, co ti pomáhá žít na 180 procent. Protože právě o tom obě tyhle značky jsou. A o tom je i tahle kolekce.

    Celý článek