0

Mikiny Carhartt WIP

Každý chce mikiny Carhartt WIP! A důvod? Jejich osvědčená kvalita s dlouhou životností, výběr decentních i originálních designů, vše ve stylu téhle ikonické značky. A víš, že Carhartt začínal jako firma na výrobu pracovního oblečení?

Položek: 84

Mikiny Carhartt WIP

Získejte kvalitní výrobek značky Carhartt WIP, pořiďte si mikinu Carhartt WIP. Ty jsou proslavené svojí velkou odoloností a kvalitním zpracováním, typickým pro všechny výrobky Carhartt WIP. 

Mikiny Carhartt Vám budou sloužit dlouhá léta.

Pokud patří tato značka mezi Vaše oblíbené, podívejte se také na ostatní oblečení Carhartt.

Carhartt WIP

Americká značka Carhartt z Detroitu se těší velké oblibě díky prémiovým materiálům a propracovaným detailům.

Historie vzniku značky Carhartt se datuje už od roku 1889, kdy byla původně zaměřená na pracovní oděvy pro tvrdě pracující lidi 24/7, především pro dělníky na železnici. Nyní si už z naší nabídky Carhartt WIP kvalitních mikin, kalhot nebo triček vybere jistě každý.

Díky své popularitě, funkčnosti, komfortu a odolným materiálům se stal Carhartt celosvětově oblíbený a v roce 1989 tak vznikla řada streetového oblečení Carhartt WIP (Work In Progress), který je součástí všedního života po celém světě. Oblíbené mikinytrička a další od Carhartt WIP si právě teď můžeš vybrat i na našem eshopu.