0

Školní batohy

Školní batohy mají pohodlné konstrukce, aby neškodily páteři a také přehledné uspořádání interiéru, aby se vše pohodlně našlo. Některé obsahují také termo kapsu na svačinu a další kapsy pro uložení psacích potřeb nebo nápoje.

Položek: 162

ŠKOLNÍ BATOHY

jsou nesmírně důležitou pomůckou, která musí splňovat několik kritérií:

1. školní batohy musí být pohodlné, tak aby nijak neškodily vaší páteř

2. školní batohy musí být přehledné tak, aby jste vždy co nejrychleji našli co potřebujete

3. aby jste vypadali dobře, musí mít školní batoh styl, kterým oslníte

4. v neposlední řadě musí být školní batohy odolné, aby něco vydržely

Toto všechno nabízejí školní batohy Dakine a Burton, které se těší obrovské popularitě mezi školáky i studenty po celém světě. Patří také mezi nejprodávanější na našem e-shopu.

V jejich nabídce najdete jak pánské, tak dámské školní batohy, které Vám budou sloužit dlohá léta. Jejich odolnost je prověřena léty používání, což Vám potvrdí každý, kdo školní batoh Burton, nebo Dakine vlastnil.

Mají také velmi pohodlné konstrukce, jejichž pohodlí zvyšuje ergonomické tvarování ramenních popruhů a zádového panelu. K maximálnímu komfortu pak přispívají také boční a bederní pásy.

Samozřejmostí je přehledné uspořání vnitřních prostor a funkční systém kapes, které slouží pro uložení učiva, slunečních brýlý, propisek, mp3, a izolační kapsy skvěle slouží na svačinu, nebo na pití. Většina modelů nabízejí také polstrovanou kapsu pro uložení notebooku.

Jak školní batohy Burton, tak školní batohy Dakine u nás dostanete v hojné míře a za super ceny. Nabízíme jak nejnovější kolekce, tak kolekce starší. Levné školní batohy hledejte právě ve starších kolekcích.