0

Dámské batohy Dakine

Položek: 69

DÁMSKÉ BATOHY DAKINE

Každá slečna jistě ocení, když jí batoh skvěle padne a navíc skvěle vypadá.

To přesně nabízejí dámské batohy Dakine. Ve velkém množství modelů najdete batohy do školy, na cestování, na sport, na výlety atd. Dámské batohy Dakine nabízíme v krásných barevných kombinacích, které lze barevně sladit s ostatnímí Dakine výrobky, jako jsou peněženky, nebo pásky. Koupí batohu Dakine u nás záskáváte slevu na další nákup!

Školní batohy Dakine

Pokud chcete ulevit svým zádům i při nošení těžkého učiva do školy, pak vsaďte na školní batohy Dakine!

Jejich konstrukce je uzpůsobena tak, aby co nejpohodlněji seděli na zádech, v čemž pomáhají ergonomicky tvarované a polstrované ramenní popruhy a zádový panel. To zaručuje, že batoh skvěle sedne, drží na místě a nijak neškodí páteři. Školní batohy Dakine jsou dále vyzbrojeny (některé modely) bederním a pásovým popruhem, což je činí ještě komfortnějšími a pohodlnějšími.

Další devíza školních batohů Dakine je jejich přehledné uspořádání vnitřních prostor. Většina je vybavena kapsou s organizérem, kam můžete vložit tužky, pera, telefon, doklady, nebo MP3 přehrávač. Hlavní kapsy jsou prostrorné a mají dostatek prostoru na veškeré školní pomůcky. Některé školní batohy Dakine disponují také izolační kapsou, která skvěle slouží pro uložení svačiny, nebo nápojů. Samozřejmostí pak jsou kapsy na sluneční brýle, postranní kapsy na nápoje, nebo drobnosti.

Mnoho školních batohů Dakine nabízí také polstrované přihrádky, nebo samostatné kapsy na notebook. Ty, díky měkkému postrování, zajistí, že přístroj nepřijde k újmě.

Jak známo, značka Dakine vytváří své kolekce tak, aby se výrobky mohli společně doplňovat a ladit. Proto se podívejte také na kategorie peněženky Dakine, pásky Dakine, nebo penály Dakine a vytvořte si stylový komplet, se kterým Vám bude dobře i ve škole.