0

Rip Curl

Australská značka Rip Curl je už od svého vzniku v roce 1969 zaměřená na surfing, sportovní a plážovou módu. Ze všech Rip Curl produktů je cítit mořský nádech v kombinaci prosluněných pláží a u nás si můžete vybrat ze široké nabídky od Rip Curl plavek přes šaty, trika a spousty doplňků.

Položek: 139

RIP CURL

Značku Rip Curl založil v Austrálii v roce 1969 Brian Singer a Doug "Claw" Warbrick a od té doby patří Rip Curl mezi nejuznávanější a nejváženější značky na světě, protože jsou v popředí již od vytvoření samotné surf a snow scény. 

Rip Curl je společnost pro boardové nadšence v programu The Search. The Search je hnací silou, která vedla ke vzniku Rip Curl, a žije v duchu všeho, co team Rip Curl dělá. Definuje její jméno. Produkty, které vyrábí, akce, které pořádá, jezdce, které podporuje, a lidi, které oslovuje po celém světě, to je vše součástí programu The Search, který Rip Curl provozuje. 

Rip Curl zůstává společností, kterou vytvořili surfaři pro surfaře, a již více než 50 let je lídrem na trhu se surfováním. Snaží se vyrábět nejlepší produkty, pořádat nejlepší akce, podporovat nejlepší sportovce, poskytovat nejlepší zákaznický servis, komunikovat nejlepší poselství značky a mít nejlepší tým lidí. Díky tomu si Rip Curl drží vizi být považován za "The Ultimate Surfing Company".

V rámci této vize se Rip Curl odjakživa pyšní tím, že má nejlepší surfařský tým na světě. Sportovci Rip Curl jsou mistry světa. Jsou inovátory, snílky, vzory a hledači. Od globálních elitních sportovců až po regionální vycházející talenty, ať už jste kdekoli na světě, ti nejlepší surfaři budou jezdit s nálepkou Rip Curl na špičce svého prkna.

Rip Curl má také výjimečnou platformu akcí, v čele se soutěžemi WSL World Championship Tour, globální sérií GromSearch a řadou mezinárodních akcí na surfu i sněhu. Je první společností, která sponzorovala profesionální surfařskou akci, Rip Curl Pro na Bells Beach v roce 1973, a je odhodlána pokračovat v tradici podpory a představování nejlepšího surfingu fanouškům po celém světě.

Rip Curl se bude i nadále držet svých kořenů, které mu pomohly stát se lídrem na surfařském trhu, ale zároveň bude pokračovat v budoucnosti a posouvat jízdu na novou úroveň. 

RIP CURL SURF TEAM

Mick Fanning, Tyler Wright, Gabriel Medina, Morgan Cibilic, Bethany Hamilton, Owen Wright, Mason Ho, Brisa Hennessy, Molly Picklum, Victoria Vergara, Rosy Hodge, Tom Curren.

Sleduj Instagram značky Rip Curl @ripcurl