0

Blog BoardStar.cz


  • Zimní bundy, ze kterejch budeš mít chills

    23.10.2020 2911

    Na zimní bundu má každej trošku jiný požadavky. Musí bejt pořádně zateplená, ale taky dobře vypadat. Nechci, abych v ní vypadal/a jak přefouklej balon, ale úplně tenoučká taky bejt nemůže. Za kvalitu klidně něco přihodim, ale zas nechci nějakej 24k magic. U nás se ničeho z toho bát nemusíš – na shopu pro tebe máme ty nejžhavější bundy, ze kterejch ti zaručeně naskočí husina. Ale jen do doby, než ji poprvé nasadíš a zalije tě příjemný teplo.

    Celý článek
  • DC: ochutnej americkou klasiku

    23.10.2020 3311

    Nová kolekce od DC je přesně to, co potřebujem. V rozsekaný době, kdy člověk neví, co bude zejtra. Každej tejden se nám mění ministr zdravotnictví a místa, kam můžem a nemůžem chodit. Každej tejden se nám víc a víc vzdaluje život, na kterej jsme byli zvyklí. A do týhle rozhozený doby nám přišla jedna trochu temná, trochu 80's, ale skvělá kolekce. 

    Celý článek
  • Dedicated: Oblíkni se jak severskej bůh

    19.10.2020 2984

    Většinu času doma a nejzajímavějším momentem dne je strastiplná výprava do supermarketu? Jo, u nás taky. Ačkoliv švédskej přístup k virům asi v nejbližší době aplikovat nebudem, můžeme se inspirovat aspoň v zásadní otázce módy. Severskej styl oblíkání je dlouholetej fenomén, dominovanej minimalismem, jednoduchostí a samozřejmě nebeskou kvalitou materiálů. A málokterá značka tyhle kritéria splňuje tak jako Dedicated.

    Celý článek
  • Rozloučení s Keithem Hufnagelem

    15.10.2020 2208

    Na konci září zemřel Keith Hufnagel, úžasnej skejťák a úžasnej člověk. Keith byl mezi skejťákama obrovskou inspirací, mimo jiné třeba založil značku Huf. A my, jako asi celá skejťácká komunita, chceme ještě jednou připomenout jeho odkaz, zavzpomínat si a rozloučit se. 

    Celý článek
  • Carhartt: ovládni podzim v tom nejlepšim stylu

    12.10.2020 2809

    Je to tady, nová kolekce od milovanýho streetovýho brandu! Carhartt dlouhodobě prosazuje minimalistický designy, který se hodí úplně ke všemu. Protože míň je víc, co je šeptem, to je čertem a šaty dělaj člověka. No a nová kolekce se svejma barvičkama a skvělejma designama utíká bojovat proti všem depresím a podzimním splínům. Tak se připrav na kousky, co by ti zvedly náladu snad i při biblický Apokalypse. 

    Celý článek
  • Dr. Martens: Nestárnoucí ikona podzimu

    08.10.2020 3730

    Situace tam venku nám radost nedělá, čímž samozřejmě myslíme sychravý podzimní počasí a rozhodně vůbec nic jinýho. Je to doba nevyzpytatelná a deštivá, kdy se cení zejména připravenost na každou situaci. A když chceme něco vzít od podlahy, musíme logicky začít tou správnou obuví. Tenisky by nechtěný kolize s loužemi a bahnem nemusely přežít, a proto je dobrý sáhnout po prověřený kvalitě – Dr. Martens, jejichž novou kolekci ti teď přinášíme!

    Celý článek
  • Vans x Shake Junt: nechte si chutnat

    07.10.2020 3146

    Je to tak. Dvě ikonický skejťácký značky daly hlavy dohromady a vytvořily collab, o kterym se bude mluvit ještě dlouho. Z těhle kousků dostaneš hlad po životě, tak si vem k ruce popcorn nebo prkno. Nebo ostatně cokoliv jinýho, co ti pomáhá žít na 180 procent. Protože právě o tom obě tyhle značky jsou. A o tom je i tahle kolekce.

    Celý článek
  • Skateboarding

    07.10.2020 21

    Sháníš novou desku, trucky nebo třeba nový kolečka? Tady v Boardstaru najdeš ohromnou nabídku veškerýho vybavení, který potřebuješ pro skateboarding. Ať právě začínáš a hledáš svůj první skate komplet, nebo už objíždíš závody, máme pro tebe vybavení od těch nejlepších značek a spoustu informací k tomu.

    Celý článek
  • Snowboarding

    07.10.2020 7

    Je zima tvým oblíbeným ročním obdobím a snowboarding tvou oblíbenou zábavou? Tak to jsi tu správně! Vyber tu nejlepší výbavu, kterou si na sjezdovce (nebo mimo ni) můžeš přát – od vázání až po helmy. Od rukavic až po snowboardový boty a prkna. Ať už jezdíš dlouho, nebo teprve začínáš. Ať chceš výbavu na freeride nebo raději strávíš celý den ve snowparku. Můžeš využít náš snowboardovej konfigurátor, kterej ti pomůže s výběrem. A pro ty, kteří chtějí najít ten nejlepší poměr cena-výkon, máme zásoby snowboard kompletů. 

    Celý článek
  • Primitive x Naruto: Probuď svýho vnitřního nindžu

    02.10.2020 3467

    Naruto, Sasuke, Sakura, Kakaši. Pokud jenom zasvěceně kejveš hlavou, posíláme ti digitálního placáka. Jestli netušíš, čti dál a zjisti, o co jsi celý ty léta přicházel. Do shopu nám totiž vtrhla collab kolekce Primitive x Naruto a zanechala za sebou pořádnou ohnivou stopu. A my pro tebe ty nejlepší kousky, od sk8 desek po vymazlený bundy. Ale neboj, nepotřebuješ umět nindžutsu, aby ses vystajloval jako nejslavnější kreslenej nindža na světě. 

    Celý článek