0

Blog BoardStar.cz


  • Almost: Stačí jedna deska a budeš nedostižnej

    02.09.2020 713

    Dorazili k nám nový desky ze sluncem rozpálený Kalifornie, kde je počasí vždycky nakloněný všem skejťákům, co chtěj po náročným dnu jenom stoupnout na prkno a jít řádit na pořádnej bowl nebo rail. Řeč je samozřejmě o deskách a kompletech machrů z Almost, domovskýho týmu Rodneyho Mullena a jeho stoupenců, který se vyznačujou nejenom ohromným citem pro detail, ale i prvotřídní kvalitou. 

    Celý článek
  • Nightshopping Revival 2020: Popcorn time

    27.08.2020 3481

    Dlouho to tu nebylo. Nejlepší kousky skoro zadarmo, drinky, jídlo... Už víš, o čem mluvíme? Jo, je to náš legendární Nightshopping. Hudba, lidi, extrémní slevy na všechno. Prostě ráj na zemi. Tak si napiš do deníčku, že 10. 9. 2020 jdeš zažít něco skvělýho a vidíme se v Popcornu!

    Celý článek
  • Levi's a Snoopy dobýjí svět. A vesmír taky.

    25.08.2020 2915

    Fashion ikona Levi's se spojila s milovanym americkym komiksem Peanuts a společně vytvořili něco spešl. Snoopy brnká na sentimentální struny a Levi's zase zajišťuje kvalitu, střih no a prostě celkově dává kolekci ten správnej look. No a ještě je v těch designech Snoopy na skejtu, s fotbalovym balónem nebo třeba jak skáče do bazénu. Prostě dream. 

    Celý článek
  • Vans x The Simpsons: Mocný collab dvou legend

    19.08.2020 1007

    Když se sejdou dvě značky, jejichž jména není třeba představovat, tak je obvykle zaděláno na velmi silný kombo. To je případ novýho collabu, v němž žlutá rodinka ze Springfieldu spojila síly s tou možná nejslavnější skatovou značkou na planetě. Výsledkem spolupráce Vans x The Simpsons je ztřeštěně zábavná kombinace ikonických motivů, kterou se zaručeně odlišíš od všech, kteří si pod pojmem Vans představí jenom černý tenisky s bílou vlnovkou.

    Celý článek
  • enjoi: Ty nejstylovější skaty pod sluncem

    17.08.2020 796

    Když na desce skejtu spatříš pandu, je okamžitě jasno, že máš co dočinění s americkou legendou jménem enjoi. Ta si během dvaceti let vybudovala pověst totální stálice, která ráda boří hranice a stereotypy, ale neztrácí nic ze svýho citu pro design. Takže jestli pro svoje prkno hledáš novej deck a odmítáš se spokojit s obyčejnou fádní nálepkou, možná jsi právě našel svoji novou nejoblíbenější značku. 

    Celý článek
  • Back2School: Bylo to krátký ale hezký

    11.08.2020 2181

    Je to tady, končí prázdniny a je třeba se po fakt dlouhý době zas připravit na pěkný i nepěkný setkání se spolužákama a spolužačkama. Na testy, odpoledky, volný hodiny a normální život. A i když se to může zdáte nefér, protože léto v pravym smyslu vlastně tak napůl nebylo, to je prostě život. A my jsme tu od toho, abychom ho udělali aspoň o trochu příjemnější. Proto jsme taky připravili takovej krátkou Back2School inspiraci. Když už se totiž budeš muset učit, můžeš se u toho aspoň cejtit dobře!

    Celý článek
  • Primitive Marvel X Moebius: desky okořeněný o umčo a komiksy

    30.07.2020 3525

    Přišly k nám nový desky s nádechem komiksů a umění. Slyšíš správně, speciální kolaborace PRIMITIVE MARVEL X MOEBIUS je tu! A my se už nemůžeme dočkat, až ti tyhle nádherný prkna ukážeme! Ať už ty od ikonickýho umělce nebo ty se superhrdinama, který formovali naše dětství.

    Celý článek
  • LOOKBOOK kterej tě nenechá chladnym

    23.07.2020 4752

    Na tenhle LOOKBOOK budeš potřebovat opalovací krém minimálně 50, protože je tak žhavej, že se jinak dost určitě spálíš. Nafotili jsme všechny letní libovky, kterejma budeš moct okouzlovat okolí (navíc je spousta z nich VE SLEVĚ)! A ačkoliv jsme u toho vzbudili nějaký to pozdvižení, určitě to stálo za to! Tak čekuj, co se tohle léto nosí (a to nejenom na autobusovejch zastávkách)!

    Celý článek
  • Keep it REAL – SK8 komplety s nádechem aktivismu

    22.07.2020 949

    Ježdění neni jenom o zábavě, je taky o komunitě kolem. Je o soudržnosti, o respektu a o podpoře. A přesně tyhle hodnoty reflektuje REAL ve všech svejch aktivitách. Protože (nejenom) skejťáci si musej pomáhat. A k nám konečně přišly nový vymazlený komplety, se kterejma tě zahřeje u srdce jak radost z ježdění a to, že máš fakt libový prkno, tak i dobrej pocit, že podporuješ právě tuhle značku.

    Celý článek
  • Rip Curl: vlna, která tě nepustí

    15.07.2020 5159

    Značka, která s sebou přináší slanou vůni moře a chuť naskočit na surf a už nikdy se neohlídnout. Přišly nám novinky ze země klokanů, třicetimetrovejch vln a nekonečnýho dobrodružství!

    Celý článek