0

Blog BoardStar.cz


  • Novej ročník, novej člověk. Back2school ve velkym stylu!

    15.08.2018 10403

    Ne že bychom ti chtěli v tomhle snovym čásku ještě přitápět pod kotlem, ale jednou to stejně přijde. Tak si zase na druhou stranu řikáme, proč si ten návrat do školy co nejvíc nezpříjemnit. Batohem, co ti může bejt celej rok víc než stylovym parťákem. Nebo legendárníma Vans Old Skool botama? To už je na tobě! Naše práce tady je tě trochu naťuknout, jaký jsou možnosti. Tak nepřestávej číst! 

    Celý článek
  • Novej brand in da house! Saucony se hlásí o slovo

    09.08.2018 1259

    Jak se ze stoletý americký klasiky mezi běžeckejma botama stala lahůdka pro všechny hipstří teniskohlavce (=sneakerheads, pozn. překladatele)? Tohle všechno + náklad novejch bot + moudro do života se dozvíš v našem nejčerstvějšim blogu. Tak to kontroluj.

    Celý článek
  • Toms X Disney: Střevíčky pro všechny princezny se srdcem na správnym místě

    09.08.2018 2379

    Za devatero horama a devatero řekama leží dvě království. Jedno vyrábí super boty, druhý vyrábí super filmy. A obě dvě spojily svoje síly kvůli jedinýmu úkolu. Vytvořit ten nejpohádkovější střevíček pro všechny holky s královskym stylem a dobrym srdcem. Jak to asi dopadlo?

    Celý článek
  • Žhavý zboží: Vans signature model Tonyho Trujilla

    08.08.2018 2300

    Tony Trujillo. Thrasher Skater Of The Year nebo King of the Road. Svéráz, co si vždycky dělal věci po svym. A tak taky dopadla jeho poslední spolupráce s Vans. Pěkně po jeho. Představujeme aktuálně nejžhavější zboží, signature boty Vans TNT Advanced Prototype!

    Celý článek
  • Speciální Bushův report: Straight outta Příbram

    04.08.2018 1837

    Že pro tebe náš průzkumnickej rider Bush objevuje a testuje všechny možný skateparky, je stará známá věc. Až doteď ale křižoval jen pražský raily a bazény. V poslední explorin session se ale rozletěl za hranice a vyrazil do skateparku v Příbrami. Kontroluj tenhle poctivej report.

    Celý článek
  • Vlak jménem létní výprodej nezastavuje!

    01.08.2018 748

    Už to vypadalo, že se blížíme na konečnou. I my jsme tě varovali, že do konce letního výprodeje zbejvá už jen pár cenově šíleně výhodnejch hodin. Všichni jsme už byli tak nějak smířený s koncem týhle slevový jízdy. Jenže pak... pak jsme se podívali z okna.

    Celý článek
  • Ciao, Kappa! Seznam se s nejmladšim členem naší značkový rodiny

    25.07.2018 1309

    Zatimco všude jinde spolu značky tvrdě bojujou o každej centimetr na trhu, u nás spolu všechny vycházej celkem v pohodě. Věděj totiž, že tam ven do vašich outfitů se nakonec dostanou všechny. Prostě taková velká značková Boardstar rodina, která se pořád rozrůstá. Má už přes 200 členů a my ti teď představujeme dalšího.

    Celý článek
  • Bush vs. Stalin & Na Babě. Testovačka skate parků #2 je tady

    23.07.2018 2193

    Náš dvorní objevitel Bush se vydal prozkoumat další míň i víc probádaný skateový vody. A nebyl by to on, kdyby ti z toho nesepsal pěkně vymazlenej report. Protože život je moc krátkej na to, abys ztrácel čas v parcích, který za to nestojej.

    Celý článek
  • Výbavička na pláž? Zařídíme, zaplatíme

    19.07.2018 934

    Dostat 500 Kč za 5 vteřin práce by chtěl asi každej. V reálnym světě to jde asi jen tak, že je najdeš na zemi. Jenže to za prvý neni moc pravděpodobný a za druhý ti to může taky pěkně zkazit karmu. A to my rozhodně nechceme. Proto ti rozdáváme 500 Kč v zemi nekonečnejch možností aka na Instagramu.

    Celý článek
  • Bazén plnej slev je ready. Rozloha 1500 kousků, hloubka až 80 %

    17.07.2018 993

    Každej se v tom horkym létě potřebuje občas zchladit. My jsme pro tebe připravili takovej cooldown, že se budeš klepat ještě v září. Nachystali jsme ti totiž bazén plnej slev na všechny letní essentials. Přes 1500 plavek, šatů, tílek nebo slunečních brejlí čekaj jenom na to, až si je vylovíš. Tak co, skočíš do toho s náma?

    Celý článek