0

Blog BoardStar.cz


  • Dopřej si refresh, ušetři ten cash. Zlevnili jsme trička o 25 %

    02.07.2018 877

    Víš co má společnýho tvůj šatník a zahrada? Oba potřebujou pravidelně osvěžovat. A v létě obzvlášť. A ty na to teď máš ideální příležitost. Zlevnili jsme jsme pro tebe přes 700 triček o 25 %.

    Celý článek
  • Brutálně jsme sesekali přes 160 žabek

    27.06.2018 740

    Jestli máš už po přečtení nadpisu na lince spolek pro ochranu zvířat, sepsanou žalobu a svolanou demonstraci, musíme tě zklamat. Nestali se z nás tyrani a ani jsme nezačali dělat do francouzský kuchyně. Jen je nám prostě jasný, že k vodě se v teniskách chodí blbě. A tak jsme pro tebe zlevnili žabky o 30 %.

    Celý článek
  • We are the Champion(s)! Máme na skladě novej brand

    27.06.2018 1783

    Miluješ ten lehce extatickej pocit, když rozbaluješ krabici s novejma botama? Když vyndáváš z tašky novou mikinu? Když se poprvý vidíš v tom úplně fresh triku? Jo, my taky. A když to celý vynásobíš deseti, dostaneš zhruba představu o tom, jak nadšený jsme, když naskladníme novej brand.

    Celý článek
  • Nike SB Dunk wear test: 15 let na dietě

    21.06.2018 1020

    Dunky patří mezi pionýry v řadách skejtový kolekce Nike. Původně basketová bota našla svoje příznivce napříč spektrem i generacemi (nejen Nike) skaterů. Od Briana Andersona, přes Lewise Marnella až po Ishoda Waira. K tomu má na kontě nespočet kolaborací s ostatními značkami, skateshopy, umělci a bůhví čím ještě.

    Celý článek
  • Joker už na tebe čeká v Easy Rideru!

    19.06.2018 1485

    Nevyzpytatelnej hráč, u kterýho nikdy netušíš, jakou kartu zahraje. Ten, co se nebojí jít do toho all-in. A nikdy se nepřestává bavit hrou. Jo, Joker toho má se skateboardingem společnýho víc, než bys na první pohled řekl. A možná i proto ho najdeš na desce z limitovaný edice od Ambassadors, kterou designoval náš rider David Luu.

    Celý článek
  • Pozor, horký! Dorazily novinky od Thrasheru pro tebe i tvojí crew

    14.06.2018 2791

    Oblohou prolítla rudá čára. Čísla v teploměrech začaly raketově stoupat. Větráky a klimatizace začínaly kolabovat. Vzduch byl tak žhavej, že by k obrovskýmu požáru stačilo jedno škrrrrtnutí sirkou. Co se stalo? Na sklad nám dorazily nový kousky od Thrasheru!

    Celý článek
  • Etnies Marana Michelin Weartest: Když skejtová bota potká automobilový průmysl

    06.06.2018 2156

    Marana od Etniesu při svém uvedení na trh vzbudila neuvěřitelný hype. Pro Etnies to byl začátek nové éry, kdy všichni nutně chtěli tu Shecklerovu červenou botu. A měli pro to dobrý důvod - Marana nabízela neskutečnou kombinaci výkonu a výdrže a z vlastní zkušenosti musím říct, že někde ji roztrhat nebo probrousit stálo už dost kumštu.

    Celý článek
  • Chce tady někdo GRIP zadarmo?

    05.06.2018 1322

    Představujeme speciální akci pro všechny skaters. Do konce června od nás dostaneš k nákupu jakýkoliv desky grip zdarma. Zajímá tě víc? Pak čti dál!

    Celý článek
  • Skateparky se otřásaj v základech! Bush pro tebe testuje další spoty

    04.06.2018 1483

    Náš explorer Bush byl teď kvůli zranění nějakou dobu ticho. Ale můžeš si bejt jistej, že je zpátky ve hře a vrací se ve velkym stylu. Otestoval pro tebe poctivej celobetonovej skatepark, bazén z první republiky a kultovní spot ze začátku dekády. Kontroluj Bushův první letošní report!

    Celý článek
  • Sleva 20 % na Levi's? Stačí trochu toho O2

    31.05.2018 1589

    Na světě asi nenajdeš moc značek, který by dělaly lepší jeansy než Levi’s. Od roku 1873, kdy je týpek jménem Levi Strauss v podstatě vymyslel, se z nich stala nestárnoucí klasika. A z Levi’s ta nejzářivější hvězda na denimovym nebi. My ti ukážeme, jak nakoupit jejich speciální skateboardovou kolekci s 20% slevou.

    Celý článek