0

Snowboardy Nitro

Společnost Nitro Snowboards je ve vlastnictví snowboardistů a byla vytvořena pro snowboardisty. Může to znít jak klišé, ale pokračuj ve čtení a zjistíš, že je to přesné.

Kategorie v současnosti bohužel neobsahuje žádné položky

snowboardy NITRO

My v boardstaru jsme hrdí na to, že prodáváme a pracujeme se značkou, která má srdce na správném místě a má zájem vyvíjet a posouvat snowboarding dopředu. Od prvního dne je poslání Nitro Snowboards zábava s podobně smýšlejícími lidmi. Myslíme, že jejich slogan "Built For Good Times" vypovídá za vše.

Značku Nitro založili v roce 1989 v Seattlu dva snowboardisté - Tommy Delago a Sepp Ardelt. Svoji vášeň proměnili v úspěšný bussines, který patří ve své kategorii mezi nejúspěšnější. Společnost je stále vlastněna a provozována opravdovými snowboardisty.

Nitro má také profesionální team snowboardistů, kteří se na vývoji vybavení podílejí. Mezi nejvěhlasnější jména patří Eero Ettala, Marcus Kleveland, Elias Elhardt nebo Christy Prior.

Vázání, boty i snowboardy Nitro si oblíbili jezdci po celém světě a to z dobrého důvodu - kvalitní materiály a zpracování, technologický vývoj pro ještě větší zábavu na svahu a možnost výběru vybavení pro jakýkoli styl ježdění.