0

Emily

Kategorie v současnosti bohužel neobsahuje žádné položky

EMILY

V roce 1993 vytvořil umělec Rob Reger řadu triček inspirovaných grafikami skateboardových desek. Dnes je Emily celosvětově milovanou ikonou, podporující individualismus dívek všech věkových kategorií.

Kolekce značky nabízí luxusní dámské oblečení Emily. Narazit můžete na krásná Emily trička, stylové Emily mikiny, tašky, kabelky a další doplňky, které vyjadřují Váš individuální styl!

 

Emily the Strange je velice vhodný název pro tuto “ikonu”, jakou se stala smutná holčička s černými vlasy.
Emily je totiž děvčátko, které před kamarády upřednostňuje lebky a černé kočky, kterých má dokonce pět.

Emily se narodila v nakladatelství Cosmic Debris v San Franciscu jako komiksová postava. Jejím stvořitelem je autor komiksu Rob Reger. Poté už si toto děvčátko razilo cestu na výsluní samo.

Kolekce jejího oblečení a doplňků od plavek, spodního prádla až po zapalovače, stejně tak jako kolekce drastických hraček, udělaly z Emily fenomén. Výjevy s lehce morbidní tematikou Emily a jejího prostředí se dokonce prodávají ve světoznámých galeriích a nejsou k mání za pár korun. Mít tričko či něco jiného s obrázkem malé černovlasé holčičky zkrátka patří k módě.

Oblečení a doplňky s “rozkošnými“ dětskými motivy dokáží dodat usedlému vzhledu nový, svěží odstín. Elegantní kostýmek doplněn kabelkou s hlavami koček Emily je zcela výmluvný. Kočky jsou pro Emily celým světem, to dokazují i bačkůrky alias černé kočičí tlapky. Ty můžete mít i jako rukavice, které jsou provlečené na šňůrce černou mikinou s kapucí (pro ještě dokonalejší “kočičí” dojem na kapuci nechybí ani růžová kočičí ouška). Rukavice sice příliš pohodlnosti nepobraly, zato nám určitě připomenou doby našeho mládí, kdy tato věc byla součástí každé dětské zimní výbavy.