0

Plavky Roxy

Plavky Roxy můžete různě kombinovat (vršky a spodky), takže si vytvoříte model, který pro Vás bude nejideálnější. Mega nabídka plavek Roxy na našem e-shopu je příjemně okořeněna nejlepšími cenami!

Položek: 103

plavky ROXY

Surfová legenda značka Roxy má ve své nabídce stylové dámské plavky Roxy, které si svou oblibu našly na plážích po celém světě. A není se čemu divit! Dámské plavky Roxy se nesmírně pohodlně nosí, mají úžasné barevné kombinace a jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které vydrží i při surfování.

Plavky Roxy patří celosvětově mezi nejoblíbenější. Nabízí styl pro každou postavu a to na značce Roxy ženy oceňují. Jednodílné plavky nebo bikiny, ale i lykry na surfa.

Získejte parádní opálení s plavkami Roxy. 

historie Roxy

Značka Roxy vznikla již v roce 1990. V té době vznikla první kolekce dámského oblečení Roxy. Oblíbenost značky rychle stoupá a ve svých kolekcích nabízí stále více produktů.

Roxy je součástí firmy Quiksilver. Její výrobky jsou určeny pro ženy všech věkových kategorií. Značka je úspěšná díky skloubení designu a funkčnosti, výrobky vynikají vysokou kvalitou. Roxy na trh dodává oblečení a doplňky ovlivněné prostředím surfingu, skateboardingu a snowboardingu.

Mezi top jezdkyně snow teamu patří australská snowboardistka Torah Bright nebo americká snowboardistka Chloe Kim.