0

Mikiny DC

Mikiny DC mají svůj osobitý styl, který ocení jak skateři, tak spolužáci ve tvé škole. V nabídce najdeš mikči s kapucí i bez, designové i decentnější, ale i technické mikiny na hory. Pod tímto textem můžeš mrknout na celou nabídku.

Kategorie v současnosti bohužel neobsahuje žádné položky

mikiny DC

DC mikiny jsou ideální jak ke klasickému užití, tak ke sportování. V létě můžete mikiny DC použít za chladnějšího počasí, v zimě pak jako druhou vrstvu pod bundu. Mikiny DC poskytují kvalitní materiály a skvělé potisky, typické pro značku DC. V nabídce narazíte jak na mikiny DC s kapucí i bez, na zip i přes hlavu. Kromě pánských mikin DC zahrnuje nabídka i DC mikiny dámské a DC mikiny dětské.

O značce DC Shoes...

Za zrodem firmy DC (1994) stojí Kaliforňané Damon Way a Ken Bloc. Značka DC se soustřeďuje na produkci obuvi v oblasti skateboardingu, snowboardingu, motocrossu a dalších extrémních sportů. Jako jeden ze základních kamenů své marketingové strategie DC vybudovalo prvotřídní team profesionálních skate, snow a motokross riderů, kteří jsou příkladem a posilují značku, rozvíjejí její charakteristické produkty a podporují její světoznámost. Od roku 2004 je firma DC součástí společnosti Quiksilver

Do skate teamu patří Josh Kalis, Wes Kremer, Danny Way a další.

DC snow team tvoří např. Ikka Backstrom a Gabe Ferguson.