0

Metal Mulisha

Metal Mulisha vznikla na přelomu roku 1998/99. Založili ji FMX rideři Lerry Linkogle a Brian Deegan. Začali tím, že na blatníky motorek psali fixkami Metal Mulisha a nyní jsou mezinárodně uznávanou firmou, která svým oblečením oslovuje miliony fanoušků po celém světě.

Kategorie v současnosti bohužel neobsahuje žádné položky

METAL MULISHA

Značka Metal Mulisha byla založena Brianem Deeganem a Larry Linkoglem na přelomu roku 1998/99. Společnost Metal Mulisha je jednou z nejvíce uznávaných a celosvětově respektovaných značek, které se věnují výrobě produktů inspirovaných akčními sporty.

V roce 2009 založila značka nadaci LLF Lusk Legacy, která se zabývá podporou bezpečnosti ve freestyle motocrossu. Metal Mulisha se zabývá výrobou dámského a pánského oblečení – v její široké kolekci najdeme vše od triček, tílek, šatů a mikin, po boardshorty, kraťasy, jeansy či různé doplňky.

Metal Mulisha se jako velmi progresivní firma snaží podporovat své fanoušky, aby se nebáli vyjádřit svůj odvážný postoj či vzpurný duch. Rozsah působení značky Metal Mulisha se neustále rozšiřuje – známá je spolupráce s významnými značkami jako je Rock Star Energy či Etnies. Metal Mulisha je díky silné distribuční síti dostupná v prodejnách po celém světě.