0

Blog BoardStar.cz


  • Uvnitř barevný a navrch černobílý: nový komplety od Ambassadors

    25.02.2021 791

    Míň je někdy víc. Teda spíš vždycky. A v případě novejch desek od Ambassadors to platí dvojnásob.

    Celý článek
  • Nabij svojí game novejma deskama od Charge

    11.02.2021 2756

    Představ si libový český desky a k tomu si domysli vizuály od samotnejch riderů. Zní to jako sen, viď? Je to ale každodenní realita značky Charge, která nám se svojí letošní kolekcí dala ještě o důvod víc se těšit na jaro. Přiznejme si to totiž, v tomhle počasí můžeš jet do parku maximálně tak na běžkách nebo na snowboardu.

    Celý článek
  • Žhavej Valentýn: Korona Edition

    09.02.2021 1819

    Asi se shodneme, že lásky neni nikdy dost, a jestli je nějaký období, kdy jí po celým světě trošku chybí, je to teď. Ať už se svojí partnerkou/svým partnerem trávíš každou minutu domácího koroního života, nebo vás naopak okolnosti rozdělily na tisíce kilometrů od sebe, na Valentýn by se nikdy nemělo zapomínat. A i když se to může zdát jako klišé napuštěný cukrkandlem, v nejistejch časech se rádi vracíme ke klasikám.

    Celý článek
  • Skatopia: trochu jiná realita, kterou chceš žít

    29.01.2021 3144

    FIRST YOU SKATE, THEN YOU DIE. Pojď se s náma podívat na legendární anarchistickej skatepark v Ohiu, kde se ty nejdivočejší sny stávaji skutečností. Anarchie totiž neznamená rabování a vandalismus, ale hlavně svobodu. Jak takovýhle autonomní místo funguje? A kdo je ten šílenej rider, kterej za tim stojí?

    Celý článek
  • Santa Cruz je Starej zákon a Apokalypsa v jednom

    21.01.2021 1495

    Dorazily k nám novinky od skejťácký rockstar. Santa Cruz je značka profláklá svym nezaměnitelnym stylem, kterej mluví sám za sebe. A to že ti toho řekne HODNĚ. S takhle libovejma kouskama nebudeš jen tak někdo od vedle, ale největší frajer/ka v ulici. Novinky od tohodle skejťáckýho lovebrandu jsou totiž z jiný dimenze, buď je miluješ, nebo se chytáš za hlavu, kdo něco takovýho navrhnul. I v druhym případě je ale low-key obdivuješ. Tak čekuj, co bude v 2021 hot!

    Celý článek
  • Nový SK8 desky pro odvážný ridery

    18.01.2021 812

    Znáš to přísloví – s novým rokem musí přijít změna. Když se kouknem ven z okna, tak to na nějaký prudký změny zatim nevypadá, ale to je doufejme jenom dočasný. Když se ale podíváme na naše prkno a vidíme, že deck už zažil lepší časy, je nám jasný, že aspoň jedno novoroční předsevzetí musíme splnit. Přidej se k nám a převlíkni svůj board do novýho fresh kabátku, kterej přeje každýmu odvážnýmu jezdci.

    Celý článek
  • Nažhav estetický buňky, je tu velkej zimní výprodej!

    06.01.2021 2264

    Slyšíš dobře, nejlepší kousky nejenom na sjezdovku jsou v teď takovejch slevách, až se ti z toho protočí panenky. Těmhle slevám neodolá ani ten největší pragmatik – co je totiž lepšího, než si zařídit celej gear za půlku ceny po Vánocích? Ať už jsi ekonomicky smýšlející člověk nebo milovník kvalitního oblečení, přichystali jsme pro tebe nejlepší výprodej 2021! A jo, víme, že tenhle rok teprve začal. 

    Celý článek
  • Termoprádlo Inspo: Stay suchej na sjezdovce i pod ní

    17.12.2020 809

    Sucho a teplo. Dvě věci, který pro zimu nejsou zrovna typický. A proto je třeba se na sjezdovce obepnout tim best termoprádlem, se kterým můžeš jezdit celej den bez kapičky potu a navíc ho na kůži cejtíš jen naprosto minimálně. Utopie? Už dávno ne, ty nejlepší značky tenhle sen přetavily v realitu, kterou máš na dosah ruky. A tak příspěcháváme s troškou inspirace, abys měl snazší rozhodování.

    Celý článek