0

Blog BoardStar.cz


  • Vyzkoušeli jsme nejlepší spoty v Rakousku!

    07.07.2017 2161

    Náš kolega a team rider BUSH vyrazil s kámošem Michalem Muskou začátkem června na trip do Rakouska, aby tam společně prozkoušeli známý skateparky ve městech Wörgl a Brixlegg. 

    První zastávkou tour byl skatepark Wörgl, kam se autem z Prahy dostaneš cca za 5,5 hodiny. První sekce skateparku vznikla jako DIY spot už v roce 2005 a od tý doby se neustále rozšiřuje. Když tam byli kluci, byla před otevřením nová bazénová část. Do tohohle parku je vstup zdarma.

    1/2 hodiny jízdy od Wörglu leží legendární skateparku Cradle. Jedná se o bazénovou lahůdku, která vznikla v polovině roku 2001 a na výstavbě se podíleli Mark “Red” Scott, Sage Bolyard, Mike Swim, Tavita Scanlan, Jeff Kimbrough a Stefan Hauser.

    V parku je skvělý bazénový ježdění, streetová část, DIY spoty včetně 2m gapu přes vodu a mini rampa. Každej rok se zde koná závod Bowlmasters, kde se sejdou ti nejlepší bazénoví rideři. 

    Parkovat můžeš přímo u parku a v nedalekym nákupním centru se i kvalitně občerstvíš. Vstup do tohohle skateparku je 5 euro za den, děti do 16 let platěj 4 euro, kdežto holky maj vstup zdarma.

    Ať už se vydáš do Wörglu nebo do Cradelu, narazíš nejen na super skateboarding, ale i přátelskou atmošku a nádhernou přírodu. 

    A pozor! Až se namlsáš fotkama, je možný, že hned začneš plánovat, kdy se tam taky vydáš! A to je dobře. V létě se má totiž každej bavit na max! 

    BUSH má v létě v plánu navštívit ještě spoustu skvělejch skateparků a cool míst, takže STAY TUNED a těš se na další reporty a plno inspirace!

    Celý článek
  • Mystic Sk8 Cup byl TOP!

    04.07.2017 1023

    Na pražskou Štvanici si o víkendu přijeli nejlepší rideři z celýho světa poměřit síly ve streetu a v bowlu, no a u toho jsme se svym Boardstar pop-up storem samozřejmě nemohli chybět.

    První den byl sice dost o rozjíždění a oťukávání všech povrchů, ale i tak už bylo poznat, že jsme ve skejtovym ráji.

    K obvyklý nabídce, kterou po festivalech v létě vozíme, jsme si ale na Mystic připravili jednu parádičku. Výherci v našich soutěžích vyhrávali skvělý kousky z kolekce Levi’s Skateboarding. Tyhle věci v Čechách jinde neseženeš.


    Ve znamení vyhrávání byla ale až neděle. To si skateři na „bojišti“ přebírali ceny za 800.000 Kč. Jak tenhle ráj vypadal? Přesně takhle!

    A jestli smutníš, protože jsme se o víkendu na týhle akci nepotkali, už za 14 dní se se svým pop-up storem chystáme na Colours! 

     

    Těšíme se!

    Celý článek
  • Týdenní smršť: Spousta bot od DC v pořádný slevě!

    03.07.2017 769

    Je tu další týden a s ním další týdenní smršť. Tentokrát jsme se zaměřili na boty od DC a zlevnili jsme jich fakt úctyhodnou hromadu. Jestli ještě nemáš nový botky na léto, mrkni sem. Ale zase to nepromýšlej moc dlouho, týdenní smršť trvá jen do neděle!

    Celý článek
  • Díky za Votvírák!

    30.06.2017 917

    O víkendu 16.-18. 6. jsme s naším Boardstar pop-up storem plnym slev zabrousili na milovickej Votvírák. A na tom jsme si pro všechny příchozí připravili nejen top věci z našeho shopu za festivalový ceny, ale i vouchery, který si moh každej doslova vypít.

    Největší sranda se teda neodehrávala, když se kluci před zrcadlem nakrucovali v novym oblečení, ale když se všichni soutěžící snažili vypít to svoje velký pÍvo co nejrychlejš. 

    Průběh nejlepšího picího souboje jsme sestříhali do tohohle videa

    A jestli ti v krku chybí záklopka stejně jako Péťovi nebo Martinovi, máme pro tebe dobrou zprávu na závěr. Najdeš nás jak zítra na Mystic sk8 cupu, tak i v červenci na Colours of Ostrava a v srpnu na Hip hop kempu

    Těšíme se!

    Celý článek
  • Prázdniny jsou tady! Za vízo sleva 25 % na tvůj nákup.

    30.06.2017 827

    Nemysli si, že jsme na to zapomněli! Dneska začínaj prázdniny a my tě na ně pořádně vybavíme. Stačí, když pošleš fotku svýho víza na náš Facebook a dostaneš voucher na 25% slevu na tvůj nákup u nás na e-shopu. Akce platí až do 7. července, tak si pospěš!

    Celý článek
  • Boardstar na MYSTIC SK8CUP 2017!

    28.06.2017 1201

    Jestli se aspoň trochu zajímáš o sk8, neni co řešit. Plány na první prázdninovej víkend jsou jasný. Na Štvanici na tebe totiž čeká 23. ročník skateboarding openair festivalu Mystic sk8cup!

    Na Štvanici tenhle víkend uvidíš nejlepší ridery, kteří poměří svoje dovednosti ve streetu a v bowlu a rozdělí si prize money dohromady za 800.000 Kč. Za pozornost rozhodně stojí i relax zóna, do který tě budou lákat jak domácí i světový kapely, chlazený pivko, výstavy, doprovodnej program a samozřejmě i večerní party. Nezapomeň se porozhlídnout i po našem Boardstar stánku, kde ti nabídneme vřelý slovo a ty nejlepší kousky od Dakine, Vans, Nike, Adidas, Volcom a spol! Navíc můžeš každej den soutěžit o parádní kousky z kolekce Levi's Skateboarding, což jsou trika, kraťasy nebo ponožky v obvyklý kvalitě Levi's, ale uzpůsobený na skatování.

    Jestli ještě nemáš vstupenku, seženeš ji tady. A jestli jezdíš a chceš se ještě přihlásit, zkus to tady.

    Stay tuned a sleduj událost na FB

    Vidíme se v pátek! 

    Celý článek
  • Týdenní smršť: Nakupuj Conversky s pořádnou slevou!

    26.06.2017 1039

    Conversky, to dneska zdaleka nejsou jen bílé Chucky. Sehnat je můžeš v pastelových barvách nebo třeba v zářivé neonové. Pro tento týden jsme připravili speciální akci, kdy u nás na e-shopu najdeš různé modely Converse s velkými slevami. Tak si pospěš, akce trvá jen do neděle 2. července!

    Zlevněné modely najdeš ZDE.

    Celý článek
  • Včerejší #nightshopping v Popcornu se parádně vydařil!

    23.06.2017 998

    Rozjeli jsme velkou akci: prosecco jako welcome drink, zmzlina od borců z Rolls Bros jako odměna za nákup, a skvělý letenský zákusky. Prostě zážitek jak má víc a ještě k tomu až 80% slevy. Těšíme se na další kolo. wink

    Celý článek
  • Další Night Shopping už ve čtvrtek!

    20.06.2017 1160

    Další Night Shopping je tu! A nabídne nejen parádní slevy (i na nový zboží!), ale taky prosecco jako welcome drink a zmrzlinu od borců z Rolls Bros a show, jak má být. Takhle to totiž vypadá, když si chceme nakupování pořádně užít. Jdeš do toho s námi?

    Celý článek