0

Blog BoardStar.cz


  • LA ISLA A YOW SURFSKATE

    21.03.2022 484

    Teploměry konečně ukazují pozitivnější hodnoty a všichni board nadšenci se připravují na další prosluněnou sezónu. To reflektuje i relativně svěží baskický výrobce YOW, který 17. března vypustil nové video “La Isla“.

    Celý článek
  • BOARDSTAR HLEDÁ POSILU

    07.03.2022 917

    Baví tě skate a street móda a hledáš práci v Praze? Pak by tě mohly zajímat následující řádky, protože Boardstar hledá právě tebe. 

     

     

    Celý článek
  • HEAVY METAL SI NEVYBÍRÁ! NOVÁ EDICE DESEK ZERO

    01.03.2022 909

    Právě dorazily limitky desek ZERO, jejichž design nenechá žádného fandu heavy metalu sedět v koutě. Firma totiž získala licenci k vytvoření nové řady skateboardových prken, které vzdávají hold legendární kapele Iron Maiden.

    Celý článek
  • VELKÝ ZIMNÍ VÝPRODEJ

    22.02.2022 534

    Překvapil vás letos ledový vítr? Starý snowboard nebrázdí svahy tak jako dřív? Máme pro vás dobrou zprávu. Nákup nového vybavení nemusíte nechávat na příští sezónu. Začal totiž rozsáhlý zimní výprodej na stovky produktů se slevami až 30%.

    Celý článek
  • THE NATURAL SELECTION TOUR

    28.01.2022 590

    Unikátní závod je zpět a online!  

    Celý článek
  • O 30% LEHČÍ BATOHY!

    10.01.2022 855

    Někdy v počátcích lidstva došlo k prozření, že se břemena nesou mnohem lépe na zádech než v náručí. Od té doby vznikla celá plejáda obskurních nůší, tlumoků a toren, které sloužily potřebám tehdejších lidí a dnes jim neřekneme jinak než batoh. Slouží člověku městskému i horskému a výletnímu, či jejich kombinaci a jak praví staré rčení: “Není nad poctivej ruksak.” Na našem serveru jich nyní naleznete desítky, ne-li stovky, s příjemnou třiceti procentní slevou. Pokud se vám tedy doma valí potrhané plátěnky, či zdecimované bágly, je čas na pořádný upgrade. 

     

    Celý článek
  • 22% SLEVA V ROCE 2022

    03.01.2022 678

    Šupina pod talířem nezabrala? Nevadí, naše speciální slevy zanechají váš pytel krejcarů v úctyhodném stavu – stačí se pozorněji mrknout na naše stránky. Nové akcičky na vybrané značky a výrobky určitě zaujmou. 

    Celý článek
  • ŘÁDNÁ PORCE NOVINEK DO NOVÉHO ROKU

    27.12.2021 792

    Svátky pomalu minuly, ale zima své poslední slovo zdaleka neřekla. Vleky neúnavně kmitají a přes veškeré emoční výkyvy počasí to vypadá na dobré podmínky pro zimní sporty. Ať už se jedná o tour de pub promrzlými ulicemi, či svobodný freeride v zapadlých pohořích, u nás seženete vše potřebné. Ba co víc, do naší nabídky dorazila hromada neokoukaných kousků pro tuto sezónu. 

    Celý článek
  • TŘI KOUSKY POD STROMEČEK, KTERÉ ZARUČENĚ POTĚŠÍ

    22.12.2021 581

    Pokud ještě nemáte všechny dárky, tak při osobním převzetí to s Boardstarem ještě stihnete. Vánocím se člověk zkrátka nevyhne. I zarytým cynikům srdíčko poskočí při vůni cukroví. Anebo, když v krbu zapraská oheň a reproduktory produkují proflákle, mnohdy sentimentální, vánoční písně a pak přijde ježíšek. Pojďme si říct, co by v jeho ruksaku rozhodně nemělo chybět. 

    Celý článek
  • PĚT PRKEN NA TUHLE SNOWBOARDOVOU SEZÓNU

    14.12.2021 1121

    Zima se již vkrádá do ulic a situace bez svařeného vína z oblíbeného vánočního trhu je bezmála tragická. Co však dělat s nově nabytým volným časem, který bychom jinak strávili u punče? Vezměte život do svých rukou a dejte šanci snowboardingu, neboť se jedna lyže ovládá lépe než dvě. Abychom vám ulehčili od trpkého rozhodovacího procesu, připravili jsme pro vás seznam pěti výborných univerzálních prken na letošní sezónu.

    Celý článek